Publiceeruwboek

Schrijf, publiceer en verkoop uw boek!

Tranen in mijn koffie - Judith Stoker

Tranen in mijn koffie - Judith Stoker
 Klik op het vergrootglas om de zoom te zien 
Tranen in mijn koffie - Judith Stoker
Verwijzing : JS1
Tranen en koffie, hebben die twee iets met elkaar te maken? In mijn leven zijn ze beide in overvloed aanwezig. In dit boek neem ik jullie mee op mijn reis vanuit mijn getraumatiseerde verleden naar de dag van vandaag waarin ik mag leven en genieten. Een weg met hoogte- en dieptepunten, met tranen van verdriet en wanhoop maar ook met tranen van blijdschap en dankbaarheid.

God heeft een hoopvolle toekomst beloofd, en koestert gedachten van vrede over ons. Die toekomst kan vandaag beginnen en hoeft niet langer negatief beïnvloed te worden door wat je hebt meegemaakt in je verleden. Door het verleden recht in de ogen te kijken kun je er los van komen! Dat is geen makkelijke weg, maar zeker de moeite waard.

Misschien zal er, al lezend, wel eens een traan in je koffie vallen, maar wat ik vooral wens is dat je, gaandeweg het boek, steeds meer tot de ontdekking komt dat je een geliefd en gewenst mens bent. Waar je vandaan komt, wat je hebt meegemaakt, in welke situatie je nu zit: er is hoop. Hoop die veel dieper gaat dan het dagelijkse bakkie troost en die uiteindelijk eindigt in een toekomst waar God alle tranen van onze ogen zal afwissen!

Heel veel zegen en plezier bij het lezen van mijn verhaal.
Laat je bemoedigen, en word – net als ik – in plaats van een overlevende, een mens die geniet van het leven!

Judith

ISBN 9789086030675

210 x 140 mm, 192 pagina's
16.9516.95
Evaluatie Geen evaluatie Geen commentaar Lees of schrijf een reactie
Voeg een reactie
Evaluatie
Bijnaam
E-mail (optioneel)
Commentaar
Kopieer de afbeelding