Publiceeruwboek

Schrijf, publiceer en verkoop uw boek!

Tranen in mijn Koffie - Judith Stoker
Tranen en koffie, hebben die twee iets met elkaar te maken? In mijn leven zijn ze beide in overvloed aanwezig. In dit boek neem ik jullie mee op mijn reis vanuit mijn getraumatiseerde verleden naar de dag van vandaag waarin ik mag leven en genieten. Een weg met hoogte- en dieptepunten, met tranen van verdriet en wanhoop maar ook met tranen van blijdschap en dankbaarheid.

God heeft een hoopvolle toekomst beloofd, en koestert gedachten van vrede over ons. Die toekomst kan vandaag beginnen en hoeft niet langer negatief beïnvloed te worden door wat je hebt meegemaakt in je verleden. Door het verleden recht in de ogen te kijken kun je er los van komen! Dat is geen makkelijke weg, maar zeker de moeite waard.

Misschien zal er, al lezend, wel eens een traan in je koffie vallen, maar wat ik vooral wens is dat je, gaandeweg het boek, steeds meer tot de ontdekking komt dat je een geliefd en gewenst mens bent. Waar je vandaan komt, wat je hebt meegemaakt, in welke situatie je nu zit: er is hoop. Hoop die veel dieper gaat dan het dagelijkse bakkie troost en die uiteindelijk eindigt in een toekomst waar God alle tranen van onze ogen zal afwissen!

Heel veel zegen en plezier bij het lezen van mijn verhaal.

Laat je bemoedigen, en word – net als ik – in plaats van een overlevende, een mens die geniet van het leven !

Judith


16.07 €
Omgaan met relatiperikelen - Antje Jongsma
Antje (1961) begon met het schrijven van dit boekje nadat haar huwelijk van ruim 30 jaar was vastgelopen en uitmondde in een echtscheiding. Haar eigen ouders waren eveneens gescheiden toen zij 18 jaar was, waarna zij zich had voorgenomen het niet zo als haar ouders te willen doen.

Bij haar ouders was het onderlinge contact na de scheiding altijd slecht gebleven wat zijn weerslag had op de kinderen. Wat doen mensen elkaar en hun omgeving toch aan, kan dit niet anders? Antje is van mening van wel, zodat zij wat dingen op papier begon te zetten. Het resultaat is dit handboekje bij relatieperikelen. Veel onderwerpen worden kort maar bondig beschreven, waarbij zij zichzelf heeft laten leiden door haar geloof en haar nuchtere maar wel menselijke kijk op het leven.

Antje is van mening dat je in de loop der jaren steeds meer gevormd wordt, zowel door de obstakels in het leven waar een ieder mee te maken krijgt, als door de manier waarop je hierop reageert. Mogelijkerwijs kom je uiteindelijk tot je bestemming zoals God je heeft bedoeld.
10 €