Publiceeruwboek
  • Nederlands (Dutch)
  • English

PLAN D EBOOK

PLAN D EBOOK
 Click on the magnifying glass to see the zoom 
PLAN D EBOOK
Reference : PLAND
*In dit Plan wordt uw boek uitsluitend als een EBOOK (PDF format) uitgebracht, en dus niet op papier gedrukt!
*Wij verzorgen de gehele opmaak van uw boek en het ontwerpen van een professionele vierkleuren omslag. Eventueel kunt u kiezen voor uitsluitend de tekst, zonder vierkleurenomslag, wat de prijs met 100 € naar beneden brengt*
*Indien u dit wenst kunnen wij een offerte geven voor een professionele correctieslag (stijl, typefouten, grammatica enz.)
*U ontvangt 70 % (op de werkelijke verkoopprijs) royalty’s per verkocht exemplaar**
*U stelt zelf de publieksprijs vast, en dus ook de hoogte van de royalty’s (deze prijs moet redelijk zijn, zoals min of meer gebruikelijk op de markt een vergelijkbaar EBOOK)
*Uw boek zal zijn eigen ISBN (International Standard Book Number) hebben
*U behoudt alle rechten op uw boek
*Uw boek zal geplaatst worden op onze site www.publiceeruwboek.com in een aparte categorie en in de desbetreffende rubriek, en zal na betaling per email opgestuurd worden aan de klant
*het publiek zal de mogelijkheid hebben uw boek direct ‘online’ te kopen in onze volledig beveiligde onlineshop
*Mocht u later willen kiezen om toch uw boek ook op papier te willen uitgeven, dan kunt u de prijs van dit Plan D in mindering brengen op het dan gekozen Plan. De auteursrechten die van toepassing zijn op het gekozen Plan zullen vanaf dat moment eveneens van toepassing zijn op de eventuele verkopen van EBOOKs.

* 1/ Als u zelf een omslag heeft, kunt u 100 Euro van dit tarief afhalen. Echter, de omslag zal moeten voldoen aan de eisen die u op een later tijdstip meegedeeld zullen worden (formaat, resolutie, etc.).


**Van de royalty’s moet 1 % afgedragen worden voor sociale lasten, wat automatisch ingehouden wordt. De uiteindelijk royalty’s zijn dan, volgens het gekozen Plan resp.14,85 %, 19,8 % et 24,75 %. De royalty’s worden uitbetaald in januari en juli.
395.00395.00
Rating No evaluation No comments Read or write a comment
Add a comment
Rating
Nickname
Email (optional)
Comment
Copy the image