Publiceeruwboek
  • Nederlands (Dutch)
  • English

Onvoorwaardelijke liefde

Onvoorwaardelijke liefde
 Click on the magnifying glass to see the zoom 
Onvoorwaardelijke liefde
Reference : JW1
Deze negende dichtbundel van Jelly Verwaal kenmerkt zich door een geheel nieuw uiterlijk, een nieuwe opzet en indeling. De inhoud echter biedt wederom een keur aan direct aansprekende gedichten, vol troost, bemoediging en uitzicht.
Ook de christelijke feestdagen krijgen weer aandacht. Deze keer is er ook een aantal kindergedichtjes toegevoegd. Enkele daarvan zijn op eenstemmige muziek gezet, die op verzoek verkrijgbaar is.

Jelly Verwaal, geboren 1935 in Rijswijk, woont in Woudenberg, een mooie, landelijke omgeving in het midden van het land. In haar werkzame periode was zij o.a. gedurende 18 jaar als secretaresse verbonden aan het christelijk instituut voor dove kinderen, ?Effatha?, destijds gevestigd in Voorburg. In die tijd kwamen ook de eerste dichtbundels tot stand.

Nadat zij om gezondheidsredenen werd afgekeurd, verhuisde ze naar Zeist, waar zij gedurende 20 jaar vrijwilligerswerk verrichtte in een christelijke boekhandel aldaar en zijn er nog verschillende dichtbundels verschenen.

In die tijd schreef zij op verzoek van 'Effatha' het jubileumboek bij het 100-jarig jubileum in 1988.

Als autodidact is zij voornamelijk aangewezen op taal- en ritmegevoel en ervaring. Een andere creatieve hobby van haar is het vervaardigen van kaarten en sieraden.
ISBN 9789086030651
14 X 21 cm, 136 pagina's
10.0010.00
Rating No evaluation No comments Read or write a comment
Add a comment
Rating
Nickname
Email (optional)
Comment
Copy the image