Publiceeruwboek
  • Nederlands (Dutch)
  • English
TE RADICAAL OM TE LEZEN!
De kerk opnieuw bekeken - Frank Viola
Ontdek opnieuw het plan van Christus voor Zijn Kerk

Elk jaar verlaten 1 miljoen christenen de traditionele Kerk. Waarom? In dit boek is schrijver Frank Viola de woordvoerder van alle lezers voor alles waarvan ze wisten dat het afwezig was in hun ervaring van de moderne Kerk.

Hij gelooft dat veel kerkgenootschappen van vandaag ver afgeweken zijn van het oorspronkelijke plan van God voor de Kerk. Als prominent leider van de beweging van huiskerken staat Frank op de voorgrond van een revolutie die het Lichaam van Christus doorwaait. Een verandering die de geestelijke status quo uitdaagt en de diepe aard van de Kerk opnieuw gestalte geeft. Een beweging die geïnspireerd wordt door het Goddelijke ontwerp van authentieke gemeenschap. Een fris concept, geworteld in de oude geschiedenis, en in God Zelf.

Lees hoe Frank Gods oorspronkelijke bedoeling voor de Kerk deelt, waar het Lichaam van Christus een organisch, levend, ademend organisme is. Een Kerk vrij van conventie, gevormd door geestelijke intimiteit, en niet gelimiteerd door vier muren. 19,95€
gedichten, levensvragen, God, troost
Het witte huis op de dijk - Ina Groot
Het witte huis op de dijk vertelt het indringende levensverhaal van Ina Groot. Het is een verhaal van lijden, maar vooral van hoop en herstel. Is God er nog in de diepste duisternis? Is het mogelijk, door Gods kracht, vergeving te schenken aan de persoon die jouw jeugd tot een hel heeft gemaakt? Ina’s leven bewijst dat dit mogelijk is. Ondanks jaren van lichamelijk en geestelijk misbruik herstelde God de band tussen Ina en haar vader. Door het geloof kon Ina weer verder met haar leven en helpt nu mensen die in dezelfde situatie zitten als dat zij gezeten heeft. Een autobiografisch en pastoraal boek.

Over de auteur.
Ik ben Ina Groot, 46 jaar, getrouwd met Peter en moeder van drie kinderen. Samen met Peter ben ik eigenaar van een evangelische boekenwinkel in Wormerveer. Daarnaast exploiteer ik een buurthuis. Mijn doel is om mensen met elkaar in contact te brengen. In deze tijd van “ieder voor zich” is dit belangrijk. Veel mensen leidden een eenzaam bestaan, door het buurthuis wil ik ze hier uit halen. Verder vertel Ik mijn levensverhaal in kerken en geef pastoraat aan individuen en groepen.

ISBN 9789086030781 11,50€
Herkent u ook die gevoelens van onmacht, pijn en verdriet als door diverse omstandigheden in ons leven het allemaal even te veel gaat worden. Soms lijkt de ellende en het verdriet je als wilde golven te overspoelen. Gertjan van der Kraan wil door middel van zijn derde dichtbundel de lezer motiveren om, soms langs diepe dalen, de toegestoken hand of de signalen te ontwaren die op onze weg worden geplaatst in de momenten van pijn en verdriet. Dit alles in het besef dat niemand gelijk reageert of handelt. 11,50 €
___________________________________________________________
wees een gepubliceerd auteur!
U heeft een boek geschreven, of bent bezig een boek te schrijven en u zoekt een uitgever ? Of misschien heeft u uw boek al aan een uitgever aangeboden, maar nul op het rekest gekregen? Hier is een nieuwe kans voor u! U kunt uw boek uitgeven via 'Publiceer uw boek' (onderdeel van Editions l’Oasis)!
Vanaf het moment dat u ons uw boek overlegt, en wij u de uitgave ervan bevestigd hebben, heeft u normaal gesproken uw boek binnen minder dan 30 dagen in handen.
Dit is wat wij voor u kunnen doen!
__________________
Wilt u meer weten? Klik hieronder op één van de vier mogelijkheden.
Wacht niet langer! Wees een gepubliceerd auteur
en zie uw droom en werk in boekvorm verschijnen!
Marianne Lassche is een vechter en ‘specialist’ in het overleven van schijnbaar onoverkomelijke obstakels in haar leven. Ze heeft geleerd af te rekenen met afwijzing en verkrachting in haar dramatische jeugd en de keuze van haar verkeerde partners in haar verdere leven. Ondanks alle tegenslagen en zeer beperkte mogelijkheden, heeft zij vast weten te houden dat “niets onmogelijk is bij God”.‘Buiten de grens’ vertelt het familiedrama (gedeeltelijk waar en gedeeltelijk fictie) van twee generaties vrouwen, moeder en dochter, door de ogen van de toen veertienjarige dochter Yenne in Winchester, Engeland. Faith, de moeder, heeft zelf een heel moeilijke jeugd gehad, en werd op zeer jonge leeftijd zwanger van Yenne.
Gods droom komt uit! - Frea Timmerman
Hoewel de schrijfster niet in een hokje of vakje te plaatsen is, blijft haar grootste en diepste verlangen nog steeds om mensen bekend te maken met het kostbare Evangelie van Jezus Christus. Tevens wil ze laten zien dat een mens ondanks ziekte en lijden tóch bruikbaar en dienstbaar kan zijn in Gods Koninkrijk! Ze kreeg voor de vierde keer kanker en was in 2009 al uitbehandeld, en ziet het als een gróót Godswonder dat ze nog leeft!
In dit boekje beschrijft ze haar droom om Gods Kerk te zien functioneren, in samenhang met Gods volk Israël, dat Hij nooit vergeten heeft. Een droom, die tevens de droom van God is! 9,95€
Toen ik zweeg... - Nicky Robinson
Een 'bestseller'!
In onze westerse wereld hebben steeds meer mensen met chronische klachten te maken. De klachten kunnen variëren van onder andere spierpijnen in de rug, schouder en nek, tot regelmatige verkoudheid, maagdarmklachten, hoofdpijn, duizeligheid en tintelende ledematen. Psychische klachten, zoals slaapproblemen, somberheid en onrust, kunnen eveneens voorkomen; vaak treden ze tegelijkertijd met de lichamelijke klachten op. De klachten kunnen het gevolg van zijn van emotionele spanningen en overbelasting. Deze zogenaamde psychosomatische klachten –of Mind Body klachten, zoals ze in dit boekje worden genoemd- veroorzaken niet alleen pijn, verdriet en ongemak, maar zorgen ook vaak voor onbegrip bij de omgeving.
Vaak zijn onze opgeslagen maar verborgen trauma’s, emotionele herinneringen en angsten de oorzaak van deze lichamelijke aandoeningen. De spanningen gaan zich vroeg of laat lichamelijk of psychisch uiten. Toch kunnen we volledig herstellen van deze aandoeningen wanneer we gaan leren en accepteren dat onbewuste emotionele processen de chronische klachten veroorzaken. Door te onderzoeken wat de connectie tussen emotionele blokkades en de lichamelijke ongemakken is, zullen de klachten verminderen en uiteindelijk verdwijnen. Het betekent dat je jezelf beter leert kennen en dat je weer kunt genieten van het leven zoals God dat bedoeld heeft. 14,50 €
'Publiceer uw boek!' is een divisie van EDITIONS L'OASIS, 9, Route d'Oupia, 34210 OLONZAC, Frankrijk.
Tel 0033 4 68 32 93 55, fax 0033 468 91 38 63, email publiceeruwboek@orange.fr.
Ingeschreven in Frankrijk onder nummer 538 977 562 00015, Europees BTW nummer FR25538977562