Publiceeruwboek

Schrijf, publiceer en verkoop uw boek!

Gods droom komt uit!

Gods droom komt uit!
 Klik op het vergrootglas om de zoom te zien 
Gods droom komt uit!
Verwijzing : FT1
Ondanks dat haar moeder een gelovige vrouw was, is de schrijfster in een niet christelijk gezin groot gebracht. Ze ging naar een openbare lagere school waar ze tijdens een Bijbelles tot een persoonlijk geloof in Jezus Christus kwam. Haar leven heeft zich gekenmerkt door veel pijn en lijden, zowel geestelijk als lichamelijk. Maar dwars door alles heeft zij door Gods genade een zéér rijk leven gehad, in velerlei opzichten, waarin humor een grote rol speelde, zodat ze af en toe ook om haarzelf kon lachen.

God was en is haar leven en haar passie! Voor Hem wilde ze leven en werken! Een wat eigenwijs en eigenzinnig karakter stond haar daar soms bij in de weg, maar dat bleek achteraf tevens haar kracht te zijn. Ze is een echt mensen-mens, die af en toe ruimte nodig heeft om even alleen te zijn. Hoewel ze niet in een hokje of vakje te plaatsen is, blijft haar grootste en diepste verlangen nog steeds om mensen bekend te maken met het kostbare Evangelie van Jezus Christus. Tevens wil ze laten zien dat een mens ondanks ziekte en lijden tóch bruikbaar en dienstbaar kan zijn in Gods Koninkrijk! Ze kreeg voor de vierde keer kanker en was in 2009 al uitbehandeld, en ziet het als een gróót Godswonder dat ze nog leeft!

In dit boekje beschrijft ze haar droom om Gods Kerk te zien functioneren, in samenhang met Gods volk Israël, dat Hij nooit vergeten heeft. Een droom, die tevens de droom van God is!
ISBN 9789086030767
140 X 210 mm, 70 pagina's
9.959.95
Evaluatie Geen evaluatie Geen commentaar Lees of schrijf een reactie
Voeg een reactie
Evaluatie
Bijnaam
E-mail (optioneel)
Commentaar
Kopieer de afbeelding