Publiceeruwboek

Schrijf, publiceer en verkoop uw boek!

Verlost uit de greep van de Jehova's Getuigen - Jeltje van Brug Wilting
"In het jaar 2000 had ik voor het eerst een ontmoeting met Jellie en haar man, Joep Wilting. Hoewel Jellie mijn achternicht is en wij leeftijdsgenoten zijn, was niet enkel de geografische afstand de reden dat onze wegen elkaar nog nooit gekruist hadden, maar ook, dat onze godsdienstige richtingen verhinderden elkaar op te zoeken. Het gemis van vroegere jaren hebben we inmiddels gelukkig gedeeltelijk ingehaald. Jellie en Joep zijn behalve familieleden ook goede vrienden van mijn vrouw en mij geworden. Joep stuurde mij voorheen de boeken toe die hij had geschreven en ik gaf hem graag de gelegenheid te spreken in de kerkelijke gemeente waarvan ik toentertijd voorganger was.

Nu Jellie haar autobiografie geschreven heeft, beveel ik die van harte bij U aan. Het is boeiend te lezen hoe een eenvoudig meisje opgegroeid in een groot gezin op het Friese platteland, zich in Noorwegen ontworstelt aan de greep van de organisatie van de Jehova's Getuigen. Ik bid met Jellie en haar huidige echtgenoot, Roger, dat dit boek een bemoediging zal zijn voor een ieder die dezelfde religieuze weg als Jellie heeft bewandeld en tevens, dat dit boek een eyeopener zal zijn voor hen die nog niet de vrijheid in Christus hebben gevonden."

Kees van der Bijl, em. voorganger Vrije Baptisten Gemeente.

140 X 210 mm - 140 pagina's - 11,50 €
Roemaniegangers - Pieter en Evelien van Vliet
Wij, Pieter en Evelien, willen iets vertellen over onze ervaringen tijdens onze reizen naar Roemenië, die onze kijk op het leven hebben verrijkt. 

Sinds 22 jaar gaan we enkele keren per jaar naar Roemenie. We mogen meewerken en meedenken in verschillende projecten, waaronder een landbouwproject en een schoolproject voor zigeunerkinderen. Daarnaast ondersteunen we locale gemeenten en denken we mee om de levensomstandigheden te verbeteren in dit nog steeds heel arme land. 

Johannes 15, over de Wijnstok en de ranken, loopt als een gouden draad door het boekje heen. Wij wensen u veel leesplezier!

140 X 210 mm - 78 pagina's - 9 €
Buiten de grens - Marianne Lassche
Marianne Lassche is een vechter en ‘specialist’ in het overleven van schijnbaar onoverkomelijke obstakels in haar leven. Ze heeft geleerd af te rekenen met afwijzing en verkrachting in haar dramatische jeugd en de keuze van haar verkeerde partners in haar verdere leven. Ondanks alle tegenslagen en zeer beperkte mogelijkheden, heeft zij vast weten te houden dat “niets onmogelijk is bij God”.

‘Buiten de grens’ vertelt het familiedrama (gedeeltelijk waar en gedeeltelijk fictie) van twee generaties vrouwen, moeder en dochter, door de ogen van de toen veertienjarige dochter Yenne in Winchester, Engeland. Faith, de moeder, heeft zelf een heel moeilijke jeugd gehad, en werd op zeer jonge leeftijd zwanger van Yenne. Net als haar leven zich op een goede en hoopvolle manier begint te ontwikkelen en ze een ontmoeting met God heeft, ziet ze tot haar afschuw haar eigen dochter wegglijden in een moeras waar ze zelf net begon uit te kruipen. Yenne wordt verliefd op een ‘loverboy’, die haar meelokt naar Amsterdam, waar ze terecht komt in de prostitutie. Vijf maanden zwanger probeert ze uiteindelijk te ontsnappen aan zijn web, maar komt terecht in de gevangenis voor drugsmokkel, waar ze ongewild toe overgehaald was. Maar dan worden de gebeden van haar moeder en haar vrienden verhoord, en vindt Yenne haar eigen identiteit weer terug in haar Schepper.

Voel jij je schaakmat staan? Weet dat de Koning altijd nog één zet kan doen!

140 x 210 mm - 336 pagina's - 21 €
Toen ik zweeg... - Nicky Robinson
In onze westerse wereld hebben steeds meer mensen met chronische klachten te maken. De klachten kunnen variëren van onder andere spierpijnen in de rug, schouder en nek, tot regelmatige verkoudheid, maagdarmklachten, hoofdpijn, duizeligheid en tintelende ledematen. Psychische klachten, zoals slaapproblemen, somberheid en onrust, kunnen eveneens voorkomen; vaak treden ze tegelijkertijd met de lichamelijke klachten op. De klachten kunnen het gevolg van zijn van emotionele spanningen en overbelasting. Deze zogenaamde psychosomatische klachten –of Mind Body klachten, zoals ze in dit boekje worden genoemd- veroorzaken niet alleen pijn, verdriet en ongemak, maar zorgen ook vaak voor onbegrip bij de omgeving.

Vaak zijn onze opgeslagen maar verborgen trauma’s, emotionele herinneringen en angsten de oorzaak van deze lichamelijke aandoeningen. De spanningen gaan zich vroeg of laat lichamelijk of psychisch uiten. Toch kunnen we volledig herstellen van deze aandoeningen wanneer we gaan leren en accepteren dat onbewuste emotionele processen de chronische klachten veroorzaken. Door te onderzoeken wat de connectie tussen emotionele blokkades en de lichamelijke ongemakken is, zullen de klachten verminderen en uiteindelijk verdwijnen. Het betekent dat je jezelf beter leert kennen en dat je weer kunt genieten van het leven zoals God dat bedoeld heeft.

140 x 210 mm - 144 pagina's - 14,50 €