Publiceeruwboek

Schrijf, publiceer en verkoop uw boek!

Wij hebben goede ervaringen met het uitbrengen van ons boek bij Publiceer uw boek. Binnen drie weken hadden wij het boek in huis. Naast het leveren van de tekst in het goede formaat hoefden wij er niets aan te doen. De layout en omslag van het boek werd tot volle tevredenheid verzorgd door de uitgever. Ook bij de promotie van het boek zijn wij goed geholpen. Als wij nog eens een boek willen uitbrengen gaan we zeker weer in zee met Publiceer uw boek.

Peter en Ina Groot
Wanneer je je eigen boek wil gaan publiceren is dat best spannend. Door een advertentie die ik las op de website van Family 7 kwam ik in contact met ”Publiceer uw boek”
Vanaf het moment dat ik de stoute schoenen aantrok en contact opnam met deze uitgever, werd ik bemoedigd en op mijn gemak gesteld. Wat mij vooral is bij gebleven van de samenwerking met “Publiceer uw boek” is het geduld waarmee zij mij mee hebben begeleid. Alles wat je de voor de eerste keer doet is onwennig, maar deze uitgever heeft er voor gezorgd dat ik de moed niet opgaf! Ik ben ze er dankbaar voor,

Nicky Robinson
Nadat ik het boekje “Onzichtbare draden” wat getuigt van Gods wondermooie gebedsverhoringen, geschreven had, wilde ik die wonderen graag delen met anderen. Maar hoe doe je dat, als leek op dit gebied? Ik bracht het bij de Heer. Als Hij wilde dat ik het boekje uit zou geven, zou Hij ook de weg daar naartoe kunnen wijzen. Dat deed Hij! Via via kreeg ik de gegevens van “Publiceer uw boek” onder ogen. Wat was het goed en ontspannen om via hen het boekje uit te kunnen geven. Ik ben nog steeds heel dankbaar dat dit kon en geniet van de reacties op het boekje. Velen worden erdoor bemoedigd.

Netty Hendriks-Hardeman
Wat betreft de relatie tot Oasis bij het uitgeven van mijn derde bundel kan ik het volgende stellen.
De contacten zijn open, eerlijk en worden vlot afgewikkeld. Ook wat betreft de adviezen bij het kiezen/verzorgen van de Lay-out voor de omslag; alle lof. De persoonlijke bestellingen worden netjes en correct afgehandeld. De website ziet er duidelijk en verzorgd uit.

Gertjan van der Kraan
"In 2012 had ik het manuscript voor mijn boek klaar. Ik zocht naar een uitgever die mijn boek wilde uitgeven, maar het bleek erg lastig om bij de bekende, grotere uitgevers binnen te komen. Een kennis attendeerde me op "Publiceer uw boek" en zo kwam ik in contact met René die meteen enthousiast was over mijn boek.
De samenwerking met de medewerkers van Publiceer uw boek heb ik als erg prettig ervaren. Er was alle ruimte voor mijn eigen ideeën en ik kreeg goede adviezen over de dingen waar ik zelf minder vanaf wist. Een spannend moment voor mij was het maken van de omslag van mijn boek. Het oog wil ook wat... en dat is wat mensen het eerst zien van jouw werk! Ook hierin heb ik alle ruimte gekregen om suggesties en opmerkingen te plaatsen wat uiteindelijk geleid heeft tot een prachtig boek waar ik tot op de dag van vandaag trots op ben!
Zoek je een uitgever met goede voorwaarden en ruime mogelijkheden voor eigen inbreng? Dan ben je bij Publiceer je boek op het goede adres."

Hartelijke groet en zegen!
Judith
ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE

Toen mijn vaste uitgever, Henk Medema in 2012 uit het vak stapte, kwam dit bij mij als een schok over. Daar zat ik met mijn stapel nieuwe gedichten – zonder uitgever! Het net verschenen blad “Uitdaging” bladerde ik door en wat vond ik daar? Een artikel met de kop “Publiceer uw boek”. Toeval of leiding? Ik houd het maar op het laatste!
Het contact met René de Groot kwam al snel tot stand en ik tekende het contract – op hoop van zegen…- Ja, als de eerste acht bundels geheel verzorgd zijn door de uitgever is het altijd maar afwachten wanneer de situatie verandert…. Het eerste wat René mij vertelde: “Ik heb nog nooit een dichtbundel verzorgd!”. Eerlijk gezegd vond ik dat een uitdaging: zelf de indeling kiezen, het lettertype en –grootte . Kortom, vrijwel de gehele lay-out kwam voor mijn rekening! En…. ik heb er van genoten dit te kunnen (mogen!) doen. De contacten met René waren plezierig, zonder meer. Er was regelmatig overleg en ik kon voor elke vraag bij hem terecht. Het uiteindelijke resultaat is een fraai uitgegeven bundel, waarin een veel groter aantal gedichten geplaatst kon worden dan in de vorige uitgaven. De officiële presentatie vond plaats september 2013. Het was toen wel de vraag of de verkoop op gang zou komen, die in het verleden door de uitgever werd verzorgd, waardoor de verkoopcijfers gunstiger zijn. Nu moest ik, als schrijfster, zelf wat meer reclame maken (een website is aan te bevelen!). Ik probeer, zo mogelijk, ook te verkopen op braderieën e.d., hoewel –dit is mijn ervaring – een christelijke dichtbundel is geen hot-item! Maar ondanks dat ben ik dankbaar dat deze mogelijkheid via P.U.B. zich voordeed. Ik schreef de gedichten tenslotte niet voor mijzelf, maar vooral ook om met deze bundel anderen tot zegen te zijn.
Dank aan René, die voortreffelijk heeft geholpen, ook door middel van publicaties in diverse bladen.

Jelly.