Publiceeruwboek

Schrijf, publiceer en verkoop uw boek!

De kerk opnieuw bekeken

De kerk opnieuw bekeken
 Klik op het vergrootglas om de zoom te zien 
De kerk opnieuw bekeken
Verwijzing : FV1
Ontdek opnieuw het plan van Christus voor Zijn Kerk

Elk jaar verlaten 1 miljoen christenen de traditionele Kerk. Waarom?

In dit boek is schrijver Frank Viola de woordvoerder van alle lezers voor alles waarvan ze wisten dat het afwezig was in hun ervaring van de moderne Kerk.

Hij gelooft dat veel kerkgenootschappen van vandaag ver afgeweken zijn van het oorspronkelijke plan van God voor de Kerk. Als prominent leider van de beweging van huiskerken staat Frank op de voorgrond van een revolutie die het Lichaam van Christus doorwaait. Een verandering die de geestelijke status quo uitdaagt en de diepe aard van de Kerk opnieuw gestalte geeft. Een beweging die geïnspireerd wordt door het Goddelijke ontwerp van authentieke gemeenschap. Een fris concept, geworteld in de oude geschiedenis, en in God Zelf.

Lees hoe Frank Gods oorspronkelijke bedoeling voor de Kerk deelt, waar het Lichaam van Christus een organisch, levend, ademend organisme is. Een Kerk vrij van conventie, gevormd door geestelijke intimiteit, en niet gelimiteerd door vier muren.

“In ‘De Kerk opnieuw bekeken’ is Frank Viola in zijn beste kunnen, als hij een serene, hoogvliegende beheersing ten toon spreidt van de theologie van de Kerk als een organisme meer dan een organisatie.
-Leonard Sweet, schrijver van Soul Tsunami, Soul Salsa, and 11. www.sermons.com

Over de schrijver:

FRANK VIOLA is een bekende conferentiespreker en de schrijver van vele ‘bestsellers’ over het diepere christelijke leven, zoals ‘From Eternity to Here, Revise Us Again, en Jesus Manifesto (samen geschreven met Leonard Sweet). Zijn blog ‘Beyond Evangelical’ staat bekend als één van de meest populaire in de christelijke wereld van vandaag: frankviola.org.

ISBN 9789086030729

145x220mm, 306 pagina's
19.9519.95
Evaluatie Geen evaluatie Geen commentaar Lees of schrijf een reactie
Voeg een reactie
Evaluatie
Bijnaam
E-mail (optioneel)
Commentaar
Kopieer de afbeelding