Publiceeruwboek

Schrijf, publiceer en verkoop uw boek!

Als je kind andere keuzes maakt

Als je kind andere keuzes maakt
 Klik op het vergrootglas om de zoom te zien 
Als je kind andere keuzes maakt
Verwijzing : VDM01
Als je net vader of moeder geworden bent, voor het eerst, is dat een enorme verandering in jouw leven. Je kleine kindje, compleet afhankelijk van jou, mag opgroeien tot een eigenheid, een persoonlijkheid zoals er niemand anders is.
Hoe groot dan het verdriet, de verbijstering maar misschien ook de boosheid als je kind een keuze maakt die niet alleen voor hem of haarzelf gevolgen heeft, maar ook voor anderen.

De loyaliteit die je als ouders blijft voelen naar je kind, de schaamte voor je eigen kind en de moeite om hier in het openbaar wat van te vinden is een verscheurend proces.
Door dit boekje heen, hoopt de schrijfster erkenning te geven voor een groep ouders waar weinig over gesproken wordt. Een boekje waardoor ouders hun eigen verdriet, schaamte en moeite in een ander perspectief gaan zien. En weer hoop krijgen voor hun toekomst, zonder hun kind los te laten.

Trijntje is de eerste naam waarmee Esther van der Meer haar foto's en kaarten signeert.
Esther is getrouwd en heeft samen met haar man 3 kinderen. Ze wonen in het midden van het land. In de jaren '90 heeft Esther de HBO-V afgerond en heeft daarna in verschillende gebieden van de gezondheidszorg gewerkt. Ook heeft ze nog andere opleidingen gedaan waarbij het omgaan met mensen altijd voorop stond.
Fotograferen van de natuur en daarna het bewerken van de foto's met teksten, gedichten en bijbelteksten, is een hobby waarmee ze mensen wil bemoedigen.

ISBN 978 9 08603 081 1
148x210 mm, 38 pagina's
13.5013.50
Evaluatie Geen evaluatie Geen commentaar Lees of schrijf een reactie
Voeg een reactie
Evaluatie
Bijnaam
E-mail (optioneel)
Commentaar
Kopieer de afbeelding