Publiceeruwboek

Create, publish and stream your content

  • Nederlands (Dutch)
  • English
Welkom!
Editions l’Oasis is een christelijke uitgeverij, gebaseerd in het zuiden van Frankrijk.

In 1992 vertrokken René en Jacqueline de Groot met hun toen drie kinderen (een vierde zoon werd daarna nog verwelkomd) naar Frankrijk om daar zendingswerk te gaan doen. In 1996 zijn ze de Franstalige tak van Derek Prince Ministries begonnen, wat al snel uitgroeide tot een full-time bediening, met inmiddels meer dan een half miljoen boeken en brochures verspreid in de gehele Franstalige wereld.

In 2004 werd een andere christelijke uitgeverij opgericht, ‘Editions l’Oasis’ om ook andere schrijvers op de nog steeds arm aan goede literatuur zijnde Franse markt een plaats te geven en zo de Franse Kerk te helpen zich op te bouwen. Na herhaalde aanvragen van Franse (en ook Afrikaanse-) schrijvers, werd besloten in 2010 een zg. zelfpublicatie tak op te richten: ‘Publiez votre livre!’ Dit werd een groot succes, met inmiddels al meer dan 130 voor het merendeel beginnende schrijvers gepubliceerd. In 2012 werd besloten een Nederlandse tak te beginnen, omdat iets dergelijks binnen de christelijke wereld in Nederland nog niet zo bekend was. Het feit dat het hoofdkantoor in Frankrijk is, betekent geen enkel probleem omdat alles tegenwoordig via Internet en telefoon geregeld kan worden, en ook de postkosten vanuit Frankrijk naar Nederland vaak nog goedkoper zijn dan binnen Nederland zelf.

René geeft ook samen met zijn vrouw Jacqueline huwelijksseminars in Nederland, België en Frankrijk. Ze zijn ook de schrijvers van het boekje ‘Harmonie in het huwelijk. Gezag, de sleutel tot intimiteit’.

Wilt u meer weten? Bel ons gerust! Telefoon vanuit Nederland of België: +33 468 32 93 55.
Of schrijf een mailtje naar publiceeruwboek@orange.fr.
U kunt ook door ons gratis gebeld worden. In dat geval, schrijf ons een mailtje met het telefoonnummer, en het uur en de dag waarop u gebeld wilt worden.

Bent u in de buurt op vakantie? Kom gerust even langs!