Publiceeruwboek

Schrijf, publiceer en verkoop uw boek!

Publiceer uw boek’ is onderdeel van TidalWave Author Support, een christelijke uitgeverij in Nederland.

Onze geschiedenis

In 2012 richtten René en Jacqueline de Groot van Editions l’Oasis, een christelijke uitgeverij in Frankrijk, Publiceer uw Boek! op, om te voorzien in de behoefte aan zelfpublicatie voor Christenen in Nederland. Hoewel geografische afstand in dit digitale tijdperk geen probleem meer is, werd het toch lastiger om goed zicht te houden op het Nederlandse uitgeverslandschap en de markt, doordat René en Jacqueline door hun bediening in Frankrijk niet meer zo vaak in Nederland zijn.

Daarom ging René begin 2018 op zoek naar een iemand, die het stokje in Nederland over kon nemen en vond deze in Gitty Groeneveld van TidalWave Author Support, gevestigd in Rotterdam.

Gitty werkte ruim twee decennia in de bankwereld, bijna twee jaar bij een loopbaan advies bureau. Daarna heeft zij, eerst enkele maanden als vrijwilliger, maar daarna in dienst van een stichting, enkele jaren leiding gegeven aan team van circa 18 vrijwilligers in een christelijke boekhandel. Doordat Gitty ook de inkoop deed, kwam zij in contact met verschillende uitgevers. In 2011 raakte zij tevens betrokken bij het werk van BookPal Limited in het Verenigd Koninkrijk en Seismos Press, een christelijke uitgever met focus op onder andere de zendingswereld. Gitty werkt ook samen met Kees van der Wilden van VDW Services en associate publisher van Seismos Press. Hij begeleidt onder andere zendelingen en zendings(gerichte) organisaties, die boeken willen uitgeven.

In 2013 heeft Gitty de overstap gemaakt van de verkoop van het eindprodukt, de boeken, naar het proces hieraan voorafgaand, het begeleiden van het proces van de creatie tot het drukken. Door de verschillende werkzaamheden voor uitgevers heeft zij ervaring opgebouwd in de uitgeverswereld. Eind 2017 richtte zij TidalWave Author Support op om zelfstandig aan de slag te gaan en sinds 1 juli 2018 is de portefeuille van ‘Publiceer uw Boek’ onderdeel van TidalWave.

Als vrijwilliger werkt Gitty ook voor de Stichting Osteuropa Mission, die sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw actief is in Oost-Europa. Zij ondersteunen de aller armste mensen met voedsel, kleding, medische zaken, ondersteuning voor onderwijs en self support door middel van sponsoring en microkredieten.

Met ‘Publiceer uw boek’ wil TidalWave Author Support ondersteunend en dienstbaar zijn voor Nederlandse/Nederlandstalige schrijvers, om hun wens een boek uit te geven, vorm te geven.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op:
Tel +31 (0)6 4010 7250, email publiceeruwboek@tidalwaveauthorsupport.com