Publiceeruwboek
  • Nederlands (Dutch)
  • English

A BASIS PLAN

A BASIS PLAN
 Click on the magnifying glass to see the zoom 
A BASIS PLAN
Reference : PLANA
Basisplan
Dit is inclusief:
- Opmaak van het boek
- Ontwerp full color cover***
- vijf gratis exemplaren
- eigen ISBN (International Standard Book Number)
- Een PDF (EBOOK) versie van uw boek (verkoopprijs: ca. een derde van de normale publieksprijs).
- Drukken en verzenden van uw boek. Print On Demand betekent dat uw boek voor iedere bestelling apart wordt geproduceerd. Als de tekst van uw boek meer is dan 75 pagina’s A4 in Arial 11, wordt een persoonlijke offerte opgesteld, die kan afwijken van het basisbedrag.

***Als u zelf een cover heeft, kunt u 150 Euro van het tarief afhalen. Echter, de cover zal moeten voldoen aan de eisen die u op een later tijdstip meegedeeld zullen worden (formaat, ons logo, resolutie, etc.).

U ontvangt
- 15 % royalty’s op de verkoopprijs per verkocht exemplaar. (De door uzelf gekochte boeken worden uitgesloten van royalty’s).
- Ook over de verkoop van E-bookversie ontvangt u royalty’s. (Van de royalty’s moet 1 % afgedragen worden voor sociale lasten, wat automatisch ingehouden wordt. De uiteindelijk royalty’s is dus 14,85 %,. De royalty’s worden uitbetaald in januari en juli.
- Auteurskorting van 40 % op de publieksprijs. Deze door u gekochte exemplaren mag u zelf voor de officiële verkoopprijs verkopen in uw eigen omgeving.
- Elke zes maanden een verkooprapport plus het bedrag dat u ontvangt.

Tegen meerprijs:
- Taalkundige correctieslag (stijl, typefouten, grammatica enz.) .
Kosten 6 € per 500 woorden

Wij nemen u alle praktische zorgen uit handen. U hoeft zich niet druk te maken over de technische aspecten van een professionele vormgeving; daar zorgen wij voor! Ook zorgen wij voor een origineel ontworpen cover, die uw boek onderscheidt van andere boeken. Hierbij kan rekening gehouden worden met uw wensen, of zelfs een bepaalde foto/plaatje die u zou willen gebruiken. U schrijft – en wij publiceren het voor u!

Extra voordelen:
- U stelt zelf de publieksprijs vast
- U behoudt alle rechten op uw boek

Promotie:
- Uw boek wordt geplaatst op www.publiceeruwboek.
- Een promotiemailing wordt verzonden aan ongeveer 1100 email adressen van Christenen, waaronder ongeveer 150 boekhandels.
- Verkoop via onlineshop Publiceer Uw Boek, Bol.com en andere internetshops.
- Boek is beschikbaar via CBC ‘t Gulden Boek’, het centrale verkooppunt voor alle christelijke boeken in Nederland, zodat christelijke boekwinkel goede toegang hebben tot uw boek.
995.00995.00
Rating No evaluation No comments Read or write a comment
Add a comment
Rating
Nickname
Email (optional)
Comment
Copy the image